2 apartamente si o vila Banului 1A

Bucuresti, Ilfov

645.000 EUR

ID: #2721

Va oferim, in exclusivitate, spre vanzare, 2 apartamente si o vila situate in cladire reconstruita, in anul 2023, S+P+1E+M, pozitionata intr-o zona ultracentrala animata de constructii cu regim mic de inaltime, in zona Calea Victoriei, langa Palatul si gradina Stirbei.

Impreuna, cele 3 proprietati, au o suprafata totala de 217 mp si au acces exclusiv la curtea interioara amenajata.
In plus fata de curtea interioara proprie, exista acces si la o curte comuna a imobilului situata in spatele acestuia.

Primul apartament, situat la parterul imobilului, are o suprafata totala de 34 metri patrati si intrare proprie din curtea interioara, si este alcatuit din: living, dormitor, baie si bucatarie.

Al doilea apartament, cu suprafata de 52 metri patrati, este situat la etajul 1 si mansarda cladirii, are intrare separata, din curtea interioara si este compus din trei camere, o baie si o bucatarie.

Vila este dispusa pe parter si un etaj, are intrare separata din curte si este alcatuita din: living si bucatarie la parter, 3 dormitoare si 2 bai la etaj.

Cele 3 proprietati se vand impreuna iar amenajarile interioare sunt incluse in pret. Acestea vor fi alese de catre cumparator, proprietatile se predau la cheie.

Este varianta ideala atat pentru birouri, sedii firme cu diverse activitati cat si pentru o familie extinsa pentru locuinta.

Stare Finalizat
Locatie Calea Victoriei
Nr. camere 9
Dormitoare 6
Baie 4
Balcon Nu
Bucatarie 3
Suprafata utila 217 MP
Etaj P
Mobilat Nu
Vezi PDF anunt