“As vrea sa multumesc doamnei Irina Niculae pentru ajutorul pe care mi l-a dat in procesul de achizitionare a unui apartament prin agentia la care lucreaza.

Foarte implicata si foarte dedicata, doamna Irina,  a raspuns cu amabilitate inca de la primul apel, mi-a oferit informatii clare si relevante la toate intrebarile mele despre imobil, foarte promta in aranjarea vizionarilor, pentru ca am solicitat mai multe, mi-a oferit o multime de sfaturi  in legatura cu intreaga documentatie pe care a trebuit sa o pregastesc pentru banca, intrucat am achizitionat apartamentul prin credit bancar, lucru care denota,  pe langa profesionalism si amabilitate,  si un important bagaj de cunostinte in domeniu. Foarte prezenta de-a lungul intregului proces de vanzare, m-a ajutat in discutiile de negociere cu vanzatorul, obtinadu-mi un pret foarte bun. Mi-a oferit ajutor chiar si post vanzare, asigurandu-se ca toate cheltuielie de intretinere si utilitati ale apartamentului au fost achitate. Intr-un cuvant as caracteriza-o ca pe o foarte buna profesionista,  orientata atat catre rezultat cat si catre satisfacerea clientului. Recomand cu incredere Liad.”    Catalina S.

 

“Am cumparat recent un apartament listat de Agentia Liad. Totul a decurs neasteptat de bine. Irina, reprezentanta agentiei este foarte profesionista. Desi tranzactia a fost relativ complicata deoarece vanzatorul era in strainatate, Irina a coordonat perfect toate detaliile. S-a lucrat mult pe incredere si nu am avut nici o surpriza. Recomand agentia fara ezitare.”     Dan M.

 

“Este o agentie serioasa pe care te poti baza. Toate actele puse la dispozitie fara probleme si cu maxima transparenta. De recomandat. Multumesc doamnei Irina pentru rabdare!”     Dan D.

 

„Servicii fantastice care ne sprijină cu achiziția casei noastre. Servicii personale și comunicare excelente. Recomand cu incredere pentru orice nevoie de agent imobiliar”    Tudor. O

 

„Comunicare clară și răspuns prompt. Cu siguranta le-as recomanda pentru orice serviciu imobiliar.”  Oana. P